След неуспеха с Падт, Лудогорец все пак привлече вратар
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кристиян Кахлина пристига под наем до края на сезона

Шампионът Лудогорец реагира мигновено на неуспеха да привлече вратаря на Грьонинген Серджио Падт, осигурявайки си под наем до края на сезона стража на хърватския Горица, Кристиян Кахлина.

Договорката между двата клуба включва клауза, според която Орлите ще могат да закупят вратаря след края на сезона за сума около 1 милион евро.

Кахлина записа 157 мача за Горица в последните четири години. Той ще има възможност отново да работи с Валдас Дамбраускас, след като двамата са били част от хърватския клуб до преди няколко месеца.

“Вчера имахме тренировка,” коментира Кахлина. “След това, когато се прибрах вкъщи, ми се обади Валдас Дамбраускас, който ме попита дали съм готов да помогна на отбора му. Аз му отговорих, че съм готов да му помогна.

“Вчера договорихме условията с Лудогорец, а днес сделката между клубовете бе финализирана. Не очаквах този трансфер да се осъществи. Вече се бях примирил, че ще изчакам до лятото. Това обаждане от Дамбраускас дойде в неочакван момент от мен.”

“Знам в какъв отбор отивам. Това е реномиран клуб, който има много големи амбиции. Лудогорец разполага с фантастична база, която предоставя отлични условия за тренировъчен процес и за възстановяване. Целта на Лудогорец през този сезон е да спечели титлата и купата.”

Както вече е известно Падт ще се присъедини към клуба след края на сезона.