Солидни премии за играчите на ЦСКА при успех над Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" ще бъдат допълнително мотивирани да спечелят срещу "орлите"

Днес от 17:45 ч. отборите на ЦСКА и Лудогорец излизат един срещу друг в двубой от Първа лига, като това ще бъде и последният мач на “Българска армия” преди цялостната реконструкция на стадиона. Това прави двубоят още по-специален за “армейците” и техните фенове, които искат любимците им да ги зарадват с победа над шампиона на България.

Важността на дербито накара ръководството на “червените” да обяви премии от по 5 хиляди лева на играч, според информация на “Мач Телеграф”. Освен това играчите на ЦСКА са получили уверение, че ще получат и всички забавени до този момент бонуси. Шефовете на клуба са провели среща с отбора преди ключовия двубой, в който ЦСКА ще иска да спечели и да даде голяма заявка за титлата.

Ако успее да се поздрави с победата днес, тимът на ЦСКА ще се изравни по точки с лидера Черно море, докато успех на разградчани ще направи битката за върха още по-равностойна. за “армейците” мачът няма да е никак лесен, тъй като те нямат успех над Лудогорец от декември 2021 година и загубиха четири от петте си последни мача с разградчани (един двубой приключи при реми 2:2).

В събота стотици фенове се сбогуваха със стадион “Българска армия” на специално събитие, а днес се очаква да има много емоции след края на срещата.