Спартак Варна с оптимален състав срещу Септември София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Соколите" ще се стремят към трите точки, които биха ги изкачили на върха във Втора лига

Наставникът на Спартак Варна Васил Петров определи групата за дербито срещу Септември София от 10-ия кръг на Втора лига. „Соколите“ посрещат столичния тим в неделя от 15:15 ч. като при успех ще заемат първото място.

Спартак Варна е постигнал само победи на своя стадион от началото на сезона. Треньорът Васил Петров ще може да разчита на оптимален състав за двубоя срещу Септември. Звездите на тима Ивей Ромееш, Ахмед Ахмедов, Александър Цветко и Йохан Нзи са в състава за мача със Септември София. Възможности за залози на този и други мачове от Втора лига ще откриете в bet 365 mobile в секция “Топ Първенства”.

Групата на Спартак Варна за мача: 89 Никола Виденов, 67 Денислав Жеков, 81 Атанас Зехиров, 6 Александър Цветков, 44 Ангел Грънчов, 11 Виктор Митев, 3 Преслав Петров, 2 Велислав Боев, 5 Йоан Бауренски, 10 Румен Руменов, 78 Айвън Ангелов, 13 Георги Мариянов, 45 Даниел Начев, 18 Хидает Хюсеин, 88 Симеон Иванов, 14 Ивей Ромееш, 7 Евгений Илиев, 29 Ахмед Ахмедов, 75 Йохан Нзи, 9 Мехмед Сабри.

От клуба информират, че билетите за срещата е възможно да се закупят в мрежата на Eventim, от интернет сайта на Спартак, клубния магазин на стадион “Спартак”, комплекс “Локомотив”, както и от касите на стадиона в деня на двубоя.