Треньорът на Левски: Нямам забележки към играчите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Протестът на феновете разваля празничната обстановка", каза Костов

Левски се върна на победния път след успех в събота вечер над Етър с 1:0. След срещата говори треньорът на столичани Николай Костов, който остана доволен от спечелените три точки. Костов обаче сподели, че е огорчен от протеста на привържениците. Сектор Б не подкрепяше бурно своя тим, както обикновено, а Костов заяви че феновете трябва да се замислят за влиянието си върху представянето на тима.

“Ключово за успеха може би е търпението. Мачът свърши така, както стартира. Единият тим на терена се защитаваше, другият атакуваше Очаквах друго противодействие. Ако през първата част на мача имаше реализация, може би двубоят щеше да стане по-интересен. Нямам забележки към играчите. Така както започнахме, така и завършихме”, започна Костов.

“Аз съм спокоен. Срешу тях всеки отбор взима мерки. Нормално е да се реагигра така като излизат на терена. Доста се наксъва играта. Не само от паднали играчи. Нашите привъжреници в Сектор Б трябва да помислят какво влияние имат. Интересно ми е този протест кога ще свърши. Влияе на играчите. Замислен съм за тези неща, а не за играта. Разваля празничната обстановка. Не можах да се накефя на успеха”, каза треньрът на Левски.

“Асен Митков е много добър млад наш играч. Използвали сме го в много по-сериозни мачове. Умен играч е”, добави Костов.