Спас Делев защити БФС: Защо те да имат вина? Извинявам се!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Срам ни е, на дъното сме - изцяло наша е вината", заяви футболистът на България

Националът на България – Спас Делев, съжалява за пропуска си в мача с Литва, загубен с 0:2. Според футболиста на Лудгорец, ако е успял да отбележи, то двубоят е щял да се развие по друг начин. Делев защити треньора и ръководителите на БФС. Според футболиста отборът ще даде максимума от себе си в следващите мачове.

“Не е приятно. За да се стигне дотук ние сме виновни. Треньорът не играе. Ние сме на терена. Трябва да се раздаваме на макс. Изцяло вината е наша. Никой друг не ни е виновен. Поемам отговорността, че не успях да вкарам. Опитен играч съм. Това е задължаващо положение”, каза офанзивният играч.

“Това е наша страна. Ние я защитаваме. В последно време не я защитаваме както трябва. Все такива загуби, срам ни е. Ние сме на дъното”, продължи Спас Делев.

“Тежко е, но трябва да се вдигнем. Ще дадем максимума от себе си. Да се вдигнем всичките, за да направим победа. Знаем, че сме на дъното. Всички ни боли”, заяви футболистът.

“Говоря за нас, ние да играем на терена. Защо те да имат вина? Ние имаме ситуациите”, отговори Делев за въпрос за БФС.

“Докато има шанс ще се борим. Ще оставим сърцата си на терена и се надявам другия път да отбележим създадените положения. Всички осъзнаваме какво сме направили, за да се стигне до това, след като не побеждаваме. Ние сме едно цяло. Трябва да се извиня”, каза още Делев.