Според Palms Bet от ЦСКА-София влизат като фаворит срещу Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ЦСКА-София влиза в срещата с добро настроение покрай петте си поредни победи, а Левски трябва да се връща бързо на правия път

Двата отбора влизат в срещата, съответно от трета и пета позиция в класирането. “Червените” изпревариха днешния си съперник в миналия кръг, когато записаха успех срещу Локо Пд (2:0), а тимът на Николай Костов загуби от Лудогорец (0:1). И все пак, когато стане време за този мач, формата рядко има значение.

Символичните домакини се намират в страхотнo настроение и серия от 5 поредни победи. В този период футболистите на Нестор Ел Маестро отбелязаха 11 гола и допуснаха само един. С осемте си инкасирани попадения от началото на сезона защитата на ЦСКА – София се нарежда на първо място.

Левски също се представя на добро ниво в последно време. Въпреки че отстъпи на “орлите” преди седмица, отборът, воден от Костов, е сред претендентите за шампионската титла и ще опита да затвърди тези свои амбиции срещу един от основните си конкуренти. Гостите в днешния двубой ще искат максимално бързо да се върнат на победния път, но задачата им няма да бъде лесна, тъй като ще срещнат добре организирания отбор на Ел Маестро.

Сръбският треньор с британско гражданство промени изцяло облика на “червените”, а резултатите вече са налице. Тимът започна да практикува атакуващ футбол, което определено се харесва на привържениците. ЦСКА – София ще иска да пренесе доброто си представяне и в дербито с Левски, за да запише шести последователен успех.

През седмицата двама основни футболисти преподписаха със “сините” – Патрик-Габриел Галчев и Кристиан Димитров. Именно с последния е свързана една от промените, които се очаква да направи Николай Костов. Централният защитник пропусна мача с Лудогорец заради вирусно заболяване, но по всяка вероятност днес ще се завърне сред титулярите. Така той отново ще застане рамо до рамо с Хосе Кордоба, с когото заформиха добро партньорство. По този начин Левски остава без никакви кадрови проблеми, като изключим трайно контузения Билал Бари.

От Palms Bet смятат, че ЦСКА-София ще влезе като фаворит срещу Левски с коефициент 2.30, срещу 3.78 за успех на “сините”. Ставката за равен между двата съперника е 3.31, а интересно за любителите на залозите е, че коефициентите за “под” и “над” 1.5 гола са съответно 1.52 и 2.42.