Стана ясно името на поредния бек, от който Тен Хаг се интересува
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Маркос Алонсо може да се завърне във Висшата лига, но няма да облече екипа на Челси

Ръководството на Манчестър Юнайтед е отправило запитване до Барселона за левия бек Маркос Алонсо, твърди “Bild”. Испанецът има договор с каталунците до 2024 година, което означава, че той няма да струва скъпо на “червените дяволи”, които се надяват на точно това.

По-рано днес се появиха информации свързващи Манчестър Юнайтед с други двама испански крайни бранители. Това са бекът на Челси Марк Кукурея и този на Тотнъм Серхио Регилон. И двамата обаче ще струват доста по-скъпо на “червените дяволи”, които нямат намерение да харчат още големи суми това лято след трансферите на Расмус Хьойлунд и Мейсън Маунт.

Ерик тен Хаг обаче силно настоява за заместник на Люк Шоу. Желанието на нидерландеца едва ли се е харесало на семейство Глейзър, които не са известни със своята щедрост. Те трудно бяха убедени от специалиста и да направят оферта на Фиорентина за Софиан Амрабат, но в крайна сметка се съгласиха. Точно затова най-вероятно трансферът на мароканеца ще бъде последен на “червените дяволи” за това лято.

Това едва ли ще бъде голям проблем за феновете, тъй като нито Кукурея, нито Регилон, нито Маркос Алонсо се отличават в последните сезони със специални качества, заради които си заслужава да бъдат привлечени на “Олд Трафорд”.