Стоичков представи своята автобиография пред огромна аудитория
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Камата даде интервю на Иван Саморано в най-гледаното време на ТВ гиганта TUDN

Легендата на българския футбол Христо Стоичков показа своята автобиографична книга „Историята“ пред аудитория от около 50 млн. души. Камата даде интервю на своя добър приятел Иван Саморано в най-гледаното време на ТВ гигнанта TUDN, който е и най-популярният испаноезичен канал в САЩ и Латинска Америка. Българинът разказа за бестселъра си, който е написан съвместно с Владимир Памуков, а книгата излиза благодарение на издателство “Софтпрес”. Носителят на „Златната топка“ за 1994 година разказа за времето през социализма и забраната му да играе футбол. Освен това Стоичков заведе екипа на TUDN в звукозаписно студио, в което е направил аудио версия на „Историята“ в продължение на месец.

Стоичков даде шест интервюта за най-големите и авторитетни издания в Испания, откакто Барселона стартира продажбата на книгата на испански и английски език. Първите две бяха за мадридския „Марка“ и каталунския „Мундо Депортиво“, в които българинът започна своята кариера на журналист.

“Исках всички българчета да прочетат как един младеж от Пловдив е изпълнил мечтата си. 70 000 тираж имаме в родината ми! Вече вярвам, че “Историята” ще стигне до милиони в цяла Америка”, написа Камата в своя профил на личния си бранд H8S във “Фейсбук”.