Тен Хаг: Много сме разочаровани от резултата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нидерландецът анализира поражението от “чайките”.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, нямаше как да бъде доволен след изненадващата загуба на “червените дяволи” от Брайтън с 1:3 на “Олд Трафорд”.

“Първите 20 минути бяха изцяло наши. Създадохме шансове, но не вкарахме гол. Много сме разочаровани от резултата. Играхме доста добре през първото полувреме, но имахме два неуспеха, като се започне с техния гол, а след това и с нашия отменен”, коментира Тен Хаг.

“Допуснахме гол още при първата им атака. Винаги има какво да се подобри, особено при организацията. Но това не беше нашият ден. Вторият гол беше веднага след почивката. Втори шанс, втори гол, много клинични бяха. Това беше неуспех, с който не се справихме толкова добре. От такива мачове се научават много неща”, обяви нидерландецът.

“Той (б.р. Расмус Хьойлунд) дойде с малък проблем и трябва да бъдем внимателни, но приемът на феновете беше страхотен. Играта му беше страхотна. Той нямаше късмет с отменения гол, това щеше да е страхотен следобед за него. Това не се случи, но той ще продължи напред. Силен характер е, каквито сме и ние като отбор, и ще отвърнем на удара”, каза още Ерик тен Хаг.