Тите: Двубоите са доста трудни и трябва много да се внимава
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бяхме внимателни срещу Камерун, но те играха много добре и заслужават тази победа", коментира селекционерът на "Селесао"

Бразилия допусна първата си загуба на Мондиал 2022, след като в петък вечер отстъпи на Камерун с 0:1. Нападателят Винсент Абубакар вкара късен победен гол за африканците, но той не промени нищо – Бразилия спечели групата, а Камерун отпада. В следващата фаза “Селесао” ще се изправи срещу Република Корея. Селекционерът Тите сподели след загубата от Камерун, че поражението е колективно. Той изтъкна, че никой отбор не е записал три победи на Мондиала, а мачовете са много трудни и трябва да се внимава.

“Видяхме много атаки и също толкова контри, а Камерун търсеше точно това. Опитвахме се да бъдем по-ефективни, но не се получи. Тази вечер всички загубихме, това е колективно поражение. Има много малко време между мачовете. Трябва да се представяме балансирано, модерният футбол го изисква”, заяви Тите.

“Никой не е спечелил три мача на това Световно първенство. Трите отбора, които се класираха първи напред, загубиха (Франция, Бразилия и Португалия). Резултатите говорят сами за себе си. Двубоите са доста трудни и трябва много да се внимава. Бяхме внимателни срещу Камерун, но те играха много добре и заслужават тази победа”, коментира селекционерът на “Селесао”.

В двубоя с Камерун, Тите даде почивка на титулярите, които изнесоха първите два мача на Бразилия в Катар – победи над Сърбия (2:0) и Швейцария (1;0).