Тити с охота би станал човек на обичащия Левски Пеевски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Един от основните акционери в Левски Тити Папазов обяви, че с най-голямо удоволствие би продал акциите си на недолюбвания от мнозина депутат и бизнесмен Делян Пеевски.

Според баскетболния треньор противоречивата личност на Пеевски не би могла да го притесни по никакъв начин, още повече, че самият депутат обичал Сините.

В студиото на bTV Папазов бе запитан директно дали е човек на покрилия се със скандална слава народен представител, след което последва следния отговор:

„Аз съм човек на моите родители, които са ме създали, които са ме възпитали, човек съм на моето семейство и имам волята да гледам всеки в очите, защото никога, ама никога, не съм зависел от никой.

“Може би, не се срамувам да кажа, моят учител казваше: „Всеки има църква, в която да се кръсти”, моята църква беше Георги Илиев, и никога не съм се срамувал да го казвам, независимо какъв е бил той и така нататък.”

Последва продължение от страна на водещия на “Тази сутрин” Антон Хекимян: “Не ми отговорихте на въпроса – да или не?”

„Не не съм, но бих станал с удоволствие,” отвърна Тити. “Прекалено се демонизират някои хора в държавата. Ако г-н Пеевски каже, че заради Тити Папазов, защото вижда, че много емоционално обича Левски, съм готов.

“Мисля, че и той обича Левски, категорично. Ако той дойде и каже: „Ще ги дам заради Тити Папазов”, с най-голямо удоволствие ще ги взема, ще помогна на Левски и съм готов да стоя пред стадиона, а всеки, който иска, да ме плюе в лицето, затова че съм ги взел.

“Готов съм и този срам да понеса, само нека касата на Левски да бъде пълна и отборът да бъде такъв, какъвто трябва.”

По-рано тази седмица агентът Лъчезар Танев обяви, че до месец-два Левски ще се сдобие с генерален спонсор.