Томас Тухел: Страдахме много, но обърнахме и постигнахме важна победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Галатасарай имаше твърде много шансове и ние страдахме много", заяви Тухел след срещата

Във вторник отборът на Байерн Мюнхен постигна трудна победа с 3:1 срещу Галатасарай в Шампионската лига. Това бе трети пореден успех за немския гранд в турнира. След срещата треньорът на баварците – Томас Тухел, бе изключително доволен от този ценен успех срещу отбор, който се намира в страхотна форма.

“Много важна победа, справихме се добре. Тимът на Галатасарай няма загуба в 17 мача през тази кампания. Имахме много проблеми през първата част на мача, загубихме много дуели и не бяхме добри в ситуациите един на един. Галатасарай имаше твърде много шансове и ние страдахме много”, заяви Тухел след края на двубоя в Истанбул.

“През второто полувреме се защитавахме малко по-дълбоко, бяхме по-спокойни и имахме добри ситуации в предни позиции, особено по крилата с Лерой, Кингсли и Джамал, който се представи много силно. В крайна сметка успяхме да направим обрат в срещата постигнахме важна победа”, добави треньорът на Байерн.

В следващия си мач Байерн Мюнхен приема Дармщат в Бундеслигата, като в първенството баварците са на 3-ото място с 2 пункта изоставане от лидера Байер Леверкузен.