Томаш: Този спектакъл е за феновете
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаме много път да извървим, за да се превърнем в отбора, който искам да бъдем", категоричен е той.

Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, бе доволен от поредната победа в първенството – този път с 4:3 над Хебър в Пазарджик. Специалистът обаче не спести критиките си към терена на стадион “Георги Бенковски”.

“Второто полувреме не съм доволен, отстъпихме изцяло инициативата. Искам да похваля футболистите си за това, което направиха през първото полувреме. Да вкараш четири гола значи, че правиш всичко със сърце. Обичам човек да влага сърцето си в това, което прави. Браво на футболистите и благодаря на феновете. Този спектакъл е за феновете. Аз като треньор не съм доволен, защото можеше да решим по-рано мача. Това значи, че има какво да работим”, каза Томаш.

“Не допуснахме тактическа нестабилност. Теренът не отговаря за професионален футбол. Противникът беше агресивен срещу нас. Трябва да се подобряваме и да влагаме сърцето си. Напълно наясно съм къде се намира нашият отбор. Ние сме в процес на изграждане. Футболът е за феновете, но трябва да охладим страстите. Имаме много път да извървим, за да се превърнем в отбора, който искам да бъдем. И аз мечтая, но съм реалист”, обясни той.

“Постоянно комуникираме с ръководството. Ако излезе футболист, който може да вдигне класата на нашия отбор, ще го привлечем. Ако не – оставаме в този състав. Това, което се случва в момента, е само благодарение на футболистите”, завърши Александър Томаш.