Тони Кроос може да играе във Висшата лига през следващия сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тони Кроос е готов за преминаване в английския елит като следваща стъпка в кариерата си

Според медията Give Me Sport, германският халф Тони Кроос си мечтае да се премести във Висшата лига, а към него има сериозен интерес от английските грандове. Челси, Тотнъм и Манчестър Юнайтед са сред желаещите да вземат опитната звезда на Реал Мадрид, докато бъдещето му на “Сантяго Бернабеу” остава неясно.

Реал Мадрид взе някои отлични решения по време на настоящата ера на Флорентино Перес и трансферът на Тони Кроос е сред тях. Звездата на “белия балет” доказа, че си струва платените пари и се превърна в легенда на клуба. За справка, той спечели четири трофея от Шампионската лига и три титли от Ла Лига през деветте си години в клуба. На заден план има много други отличия. В момента той успя да запази важния си статус при Карло Анчелоти.

Въпреки пристигането на Джуд Белингам през лятото, Кроос продължава да играе важна роля в отбора на Реал Мадрид. Той е играл във всеки от техните единадесет мача в Ла Лига досега. Тони Кроос обаче има договор с “Кралксия клуб” до края на сезона, така че бъдещето му в отбора е неясно.

Журналистът Пол Браун от Give Me Sport смята, че Кроос желае да се премести във Висшата лига и предполага, че такава сделка може да се осъществи. Информацията предполага, че Тотнъм е фаворит за подписа му. Съобщава се, че Анге Постекоглу иска креативен полузащитник и Кроос може да се впише в схемата му.

Грандовете Челси и Манчестър Юнайтед също са заинтересовани, като двата клуба се интересуват от привличането на опитния полузащитник, макар и той да бъде краткосрочно решение за халфовата им линия.