Тошев: Етър е отбор с традиции, ще изпълним поставената задача
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Целта е ясна – Етър да е поне на едно от първите две места и аз мисля, че ще се справим", заяви Мартин Тошев

Нападателят Мартин Тошев подсили втородивизионния Етър. Той има богат опит с отбори в елита на българския футбол, а сега ще трябва да помогне на “виолетовите” да се върнат в елита. Нападателят заяви, че е щастлив от трансфера си в Етър, който е отбор с традиции и в тима са се събрали, за да го върнат в efbet Лига.

“От Етър се свързаха с мен, коментирахме и предприех тази крачка да дойда тук. Целта е да изпълним целта – връщане в елита на отбора, където му е мястото. Не се чувствах щастлив в Спартак Варна, не беше моето място и разтрогнах договора си по взаимно съгласие.

Човек трябва да има цели, за да върви напред. Затова и дойдох тук – Етър е отбор с традиции, събрали сме се да изпълним поставената задача, която вече споделих. С Емо Луканов не сме работили заедно досега, но доста добре го познавам. Не съм човекът, който трябва да го коментира, но съм оптимист, че ни предстоят добри дни”, каза Мартин Тошев.

“Нямам никакъв проблем с адаптацията, с много от момчетата се познавам. Заварих доста добра съблекалня и в това отношение нямам никакъв проблем. Физически съм много добре, от няколко дни вече тренирам и с отбора. Целта е ясна – Етър да е поне на едно от първите две места и аз мисля, че ще се справим. За това съм дошъл, амбициозен човек съм и ще помогна на тима, за да го върнем в елита”, добави опитният нападател.