google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" искат да задържат на всяка цена своя звезден нападател

Според информация на известното издание The ​​Guardian, Тотнъм иска Хари Кейн да остане в клуба възможно най-дълго и е предложил изгодна сделка на 29-годишния футболист да удължи престоя си в Северен Лондон. “Шпорите” са готови да възнаградят своя голаджия със значително увеличение на заплатата, тъй като се стремят да запазят своя топ реализатор за всички времена.

Хари Кейн е един от най-добрите нападатели в световния футбол в днешно време. Той бележи голове за забавление и води отбора си към победи, макар че все още му липсва спечелен голям тфоей. 29-годишният футболист успя да намери мрежата 32 път през миналия сезон. Освен това той имаше пет асистенции иа сметката си. Английският национал е вкарал 213 гола във Висшата лига и е на второ място след Алън Шиърър, който има 260 гола до името си. Кейн може да счупи рекорда, ако реши да остане в Англия поне още два сезона.

Но тъй като неговият договор от изтича след една година, бъдещето му е несигурно. Има доста клубове, желаещи да го привлекат. Напоследък германските гиганти Байерн Мюнхен са свързвани с нападателя.

Босът на Тотнъм Даниел Леви се стреми да задържи своя звезден нападател в клуба. Той е убеден, че 29-годишният футболист ще подпише нов договор, което ще увеличи заплатата му значително от сегашните 200 000 паунда на седмица. Леви смята, че оставането в Тотнъм ще бъде най-добрият ход за английския национал не заради парите, а защото вярва, че новият мениджър Анге Постекоглу може да донесе трофей на тима.