Тотнъм представи новия си нидерландски защитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мики ван де Вен подсили "шпорите" за новия сезон

Тотнъм подсили защитата си за предстоящия сезон 2023/24, в който “шпорите” ще се стремят да се върнат в топ 4 на английската Висша лига. Клубът от Северен Лондон днес представи 22-годишния нидерландски бранител Мики ван де Вен. Футболистът е привлечен на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм” от Волфсбург, където направи много добро впечатление.

Ван де Вен подписа шестгодишен договор до 2029 година.Очаква се до дни да бъде готова и работната му виза, увериха „шпорите“.

Младият бранител осъществи трансфер във Волфсбург през 2021 от Волендам. За „вълците“ централният защитник взе участие в 41 мача в Бундеслигата във всички турнири, като успя да реализира 1 гол и направи 3 асистенции.

На международно ниво Мики ван де Вен участва 11 пъти за отбора на Нидерландия до 21 години, записвайки изяви в Европейското първенство на УЕФА за младежи до 21 години по-рано тази година. Той беше включен и в предварителния състав за Световното първенство по футбол през 2022 г. в Катар. Талантливият футболист тепърва ще блеси с екипа на представителния тим на ‘лалетата’.