Тотнъм с предимство пред Челси в битката за Маркъс Едуардс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" са по-близо до подписа на 24-годишното крило на Спортинг Лисабон

Лондонските грандове Тотнъм и Челси са се прицелили в Маркъс Едуардс от Спортинг Лисабон и искат да го имат в своите редици. 24-годишният футболист показва някои впечатляващи представяния и двата лондонски клуба се стремят да го върнат обратно в Англия.

Едуардс беше част от Тотнъм като младеж. Той се изкачи в редиците на клуба, но не успя да пробие в първия им отбор. Едуардс се раздели с лондончани и се присъедини към Витория Гимараеш през лятото на 2019 г. След като се доказа във Витория, английският младежки национал се присъедини към Спортинг Лисабон през зимата на 2022 г. и направи голям прогрес.

24-годишното дясно крило е взел участие в общо 80 мача и е допринесъл за 38 попадения. Той е постоянен играч за португалския клуб. През настоящия сезон Макърс Едуардс участва в 14 мача и е допринесъл за шест гола. Освен головия му принос, цялостната му игра се подобри значително. Въпреки че има договор до лятото на 2026 г., Едуардс се очаква да бъде трансфериран през 2024 г.

Отборите на Тотнъм Хотспър и Челси се интересуват от 24-годишния футболист на лисабонския гранд. “Сините” се стремят да добавят повече огнева мощ в атака и напоследък следят отблизо Едуардс. Той е още млад и може да бъде страхотен трансфер за тима на Маурисио Почетино.

Междувременно “шпорите” също искат да го имат в редиците си. Тотнъм има желание да го върне в Северен Лондон и за момента има предимство в надпреварата за неговия подпис.