Тотнъм се присъединява в надпреварата за Антонио Силва
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" искат да си осигурят услугите на 20-годишния португалски бранител

Според новина на медията Fichajes, Тотнъм проявява интерес към Антонио Силва от Бенфика и го иска в своите редици през новата година.

“Шпорите” ще се стремят да подсилят защитата си и техният мениджър Анге Постекоглу има намерение да подпише с играч, който може да се конкурира с Мики ван де Вен и Кристиан Ромеро за място в стартовите 11. Мениджърът на лондончани смята, че 20-годишният централен защитник на Бенфика може да бъде страхотен трансфер за клуба.

Въпреки че е само на 20 години, Антонио Силва вече се наложи в сърцето на отбраната на португалския гранд. Той стигна до първия отбор на Бенфика през лятото на 2022 г. и оттогава не спира да се развива. Младокът има вече седем мача за националния отбор на Португалия.

Впечатляващите изяви на Силва и постоянните му игри привлякоха много внимание. Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид са два клуба, които се интересуват от 20-годишния играч, който има освобождаваща клауза от 100 милиона евро в договора си. Сега и Тотнъм влиза в битката за подписа на младока, но цената на Антонио Силва сякаш изглежда доста висока за възможностите на “шпорите”.