google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Всички в "синия" лагер трябва да излязат с гордо вдигнати глави след отпадането от Хамрун, защото това, което Левски направи в последните няколко месеца, е велико!

Вчерашната вечер определено бе разочароваща за “сините” фенове, след като любимият им Левски изненадващо бе отстранен от състава на Хамрун Спартанс в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Футболистите на Станимир Стоилов бяха тотални господари на терена срещу малтийския отбор през почти целия мач на препълнения до краен предел “Георги Аспарухов”, но понякога късметът бяга от по-добрия.

Тимът на Левски създаде куп положения пред вратата на Хенри Бонело, но голът така и така не падаше…

В крайна сметка с единствените си две по-опасни атаки в мача богаташкият отбор на Хамрун успя да стигне до продължения, дузпи, а оттам нататък и да триумфира с по-прецизни изпълнения от бялата точка над родния гранд.

Този Левски никога не ще остане сам...! 1

Играчите на Левски обаче не бива да навеждат глави след двубоя със “спартанците”. Те могат да бъдат горди с представянето си, защото изиграха една страхотна среща на “Герена”, в която просто малшансът лиши отбора от продължаване към следващата фаза в Лигата на конференциите – плейоф за влизане в групите на новосформираната надпревара.

Привържениците на “сините” сега трябва да застанат плътно зад футболистите на Мъри. Не бива да се забравя, че именно тези играчи на Левски донесоха толкова радости в последните месеци на запалянковците. Невероятните мачове срещу Лудогорец за Купата, успехът на финала срещу ЦСКА, победите над ПАОК Солун, които ще останат завинаги в историята.

Един отбор не може винаги да печели, понякога има и загуби, през които трябва да се премине!

След пропуските на Цунами и Филип Кръстев от бялата точка и края на мача обаче се случи нещо, което ще се помни дълго от привържениците на “сините”.

Билал Бари се прибра със сълзи на очи в съблекалнята и видно трудно преживяваше отпадането от Хамрун. По същия начин бяха забелязани да си тръгват от “Герена” Уелтън, Роналдо и Цунами. Тримата бразилци  бяха чакани пред стадиона от семействата им, които веднага започнаха да ги утешават. Просълзени бяха и техните съпруги…

Този Левски никога не ще остане сам...! 2

Лицата на останалите в Левски също бяха тъжни…

Най-хубавото обаче е, че след всяка буря изгрява слънце! Този отбор на Левски ще преживее отпадането от Хамрун и ще продължи напред. “Сините” фенове отново ще пълнят митичния “Георги Аспарухов” и ще докажат за пореден път, че за тях победите и купите са без значение.

Левски отдавна е повече от просто отбор и пълните трибуни на всеки един мач в последните месеци го доказват. Доказва го и фактът, че обичащите Левски спасиха своя отбор, а не го оставиха на произвола на съдбата… като едни други!