Трансферът е сигурен: Хари Кейн подписва с Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският нападател ще сключи 4-годишен договор с баварците

Футболистът на Тотнъм Хари Кейн преминава в Байерн Мюнхен, обяви Фабрицио Романо. Още днес английският нападател може да стане играч на баварците. Капитанът на “шпорите” и националния тим на Англия пътува за Германия, за да премине медицински прегледи и да подпише 4-годишен дговор с Байерн.

Баварският колос ще заплати 100 млн. евро на Тотнъм, като сумата може да набъбне с още 20 млн. от бонуси. През нощта Байерн и Тотнъм са договорили всички детайли по трансфера и легендата на “шпорите” ще заиграе за гиганта от Бундеслигата.

Хари Кейн така и не успя да спечели голям трофей с Тотнъм. Той е в клуба от 2009 г. като имаше няколко периода под наем до 2013 г. След това Кейн поведе нападението лондончани. Кейн е най-добрият голмайстор в историята на клуба и в близкото десетилетие постижението му няма да бъде подобрено. Нападателят спечели Златната обувка на Висшата лига три пъти през своите 13 години в клуба и завинаги ще бъде част от емблематичната история на “шпорите”.

В Байерн, Хари Кейн стартира ново предизвикателство. Той почти сигурно ще спечели Бундеслигата и ще се бори за трофея в Шампионска лига и Купата на Германия.