Добави коментар
"Респект към Лудогорец, но ние ще играем футбол и за победа"

Треньорът на Антверп Иван Леко даде пресконференция преди мача с Лудогорец в Лига Европа. Специалистът заяви, че белгийците са респектирани от тима на „орлите“, но неговият тим излиза за трите точки.

„Имахме доста проблеми, но с каквото разполагаме с това ще се опитаме да се справим“, коментира наставникът на Антверп Иван Леко.

„Надявам се, че ще бъде готов, няма да е готов на 100 % за мача, но имаме 19 човека и двама вратари за Лига Европа, ще трябва да разчитаме на хора, които не са готови на 100 % постоянно“, коментира той относно състоянието на Боя преди мача.

„Няма как да направим тактическа тренировка, тъй като така ще покажем на съперника как ще играем, ще бъде подобно на това, което сме играли до този момент. Респект към Лудогорец, те показаха, че имат доста качество, няма как да отлича едно или две имена, но ние ще играем футбол и за победа“, добави още Леко.

„Той определено беше опция, тъй като нямаме друг чист нападател. Сега зависи от другите да поемат своята отговорност. Няколко момчета вече показаха този сезон, че могат да вкарват голове“, каза Леко на пресконференция преди мача относно липсата на Мбокани.

Нана Ампома изглежда най-логичният избор. Ганаецът вече е играл като нападател в предишните си отбори. „Той наистина има известен опит в това и аз също ще считам Ампома за крило, а не за централен нападател. И дали той е първи, втори или трети избор утре, няма да се казвам сега. Твърде късно е да се правят тактически корекции. За щастие работим с повечето момчета от четири месеца. Нашият начин на игра остава същият като в предишните мачове“, добави Леко.

Добави коментар
Гласувай: