Треньорът на Брайтън: Могат да купят играчите ни, но не и душата ни
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вече забравих за Кайседо", отсече Роберто Де Дзерби

Треньорът на Брайтън Роберто Де Дзерби говори преди началото на сезона във Висшата лига. 44-годишният италиански специалист намекна, че не иска да чува повече за халфа Мойсес Кайседо. Еквадорският национал почти сигурно ще напусне клуба, след като “чайките” приеха оферта от Ливърпул на стойност 111 млн. паунда. Предпочитанието на Кайседо обаче е да премине в Челси и очаква “сините” да постигнат споразумение с Брайтън за трансфера.

“Вече забравих за Мойсес. Много съм горд от играчите, които имам в състава си. Целта ни е да продължим да се развиваме. По-големите клубове може да купуват играчите ни, но не могат да купят душата ни”, заяви Де Дзерби.

“Все още нямаме достатъчно играчи, трябва да допълним състав. Искам футболисти, които имат желание да са тук и са горди да играят за Брайтън”, добави треньорът на “чайките”.

Де Дзерби пое Брайтън през септември миналата година, след като замени Греъм Потър. Италианският тактик се справи страхотно в дебютния си сезон в английския футбол. Роберто Де Дзерби класира Брайтън на шесто място в Премиър Лийг и отборът ще участва в Лига Европа през новия сезон.