Три клуба влизат в битка за халф на Фиорентина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Интересът към Амрабат е голям

Полузащитникът на Фиорентина Софиан Амрабат най-вероятно ще напусне Серия А през летния трансферен прозорец. Интерес към него проявяват европейските грандове Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид, както и египетския Ал Ахли. За момента обаче нито един от тези клубове не е направил значителен прогрес в преговорите с играча.

Ал Ахли има най-малък шанс да привлече Амрабат, който е в пика на кариерата си. Мароканецът изигра много силно Световно първенство с националния си отбор и сега мечтае за трансфер в голям европейски клуб.

Приоритет на Амрабат е трансфер в Ла Лига. От него се интересуваше Барселона, но каталунците не могат да си позволят да платят исканата сума за него. Точно заради това Диего Симеоне е започнал да разпитва за възможността да привлече Амрабат. Мароканецът обаче е план Б за Чоло, който предпочита да привлече Пиер-Емил Хьойберг от Тотнъм.

Така най-вероятната дестинация за Амрабат остава Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” вече си осигуриха подписа на Расмус Хьойлунд и сега ще насочат всичките си усилия в преговорите с Амрабат. Очаква се през следващата седмица те дори да изпратят официална оферта за футболиста.