Уест Хем стартира преговори за Антони Марсиал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френският нападател е свързван с преместване от Манчестър Юнайтед през това лято

Лондонският клуб Уест Хем проявява интерес към нападателя на Манчестър Юнайтед – Антони Марсиал, пишат медиите на Острова. След като бе привлечен на “Олд Трафорд” от Монако през 2015 г., очакванията бяха Марсиал да се развие в нападател от световна класа, но досега не успя да развие потенциала си.

Марсиал отдавна не е титуляр за Манчестър Юнайтед и има смисъл той да напусне клуба за постоянно. Французинът трябва да играе редовно на този етап от кариерата си и ако Уест Хям може да му предостави тази възможност, преминаването в лондонския клуб може да бъде идеално за него. Уест Хем ще играе в Лига Европа през следващия сезон и те се нуждаят от повече качество в състава си, за да се представят добре в различните турнири.

“Чуковете” са установили контакт с “червените дяволи” относно трансфер на французина и остава да видим дали двете страни ще постигнат споразумение в следващите седмици. Манчестър Юнайтед подписа с Расмус Хойлунд, за да увеличи своите атакуващи възможности и може да е готов да продаде Марсиал при добра оферта. Уест Хем със сигурност разполага с финансите да осъществи сделката, особено след рекордната продажба на Деклан Райс.

Марсиал беше смятан за един от най-добрите млади таланти в Европа във футбола, когато се премести в Манчестър Юнайтед и все още можеше да бъде много добър нападател във Висшата лига, така че при напускане на “Олд Трафорд” е възможно да съживи кариерата си.