Уест Хем ще направи подобрена оферта за звезда на Аякс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чуковете" са решени да вземат ганайския национал Мохамед Кудус

Отборът на Уест Хям е готов да направи подобрено предложение за универсалния ганайски нападател Мохамед Кудус, след като първата им оферта беше бързо отхвърлена от Аякс.

Уест Хем иска да похарчи парите, спечелени от продажбата на Деклан Райс, и това се потвърждава от пристигането на Едсон Алварес и Джеймс Уорд-Проус досега това лято, но може да има още трансфери на “Лондон Стейдиъм” през следващите дни. Футболистът на Щутгарт Константинос Мавропанос също е все по-близо до Източен Лондон, като се очаква защитникът да пристигне в английската столица в рамките на следващите 24 часа за медицински прегледи. “Чуковете” се опитват да постигнал сделка за звездата на Аякс Мохамед Кудус, за да подсилят атаката си.

Все още само на 23 години, ганаецът е силно желан от доста клубве, след като стана основна фигура за Аякс през миналия сезон. Той вкара 18 гола и направи седем асистенции в 42 изяви във всички състезания през миналия сезон, като същевременно блести и на международно ниво за Гана, отбелязвайки два пъти в три изяви на Световното първенство през 2022 г.

Настоящият договор на Кудус на “Йохан Кройф Арена” е до лятото на 2025 г., но играчът отхвърли предложението за едногодишно удължаване от страна на клуба през април и има желание да премине във Висшата лига, като Уест Хем ще се опита да сбъдне неговата мечта.