Уест Хям се отказва от Магуайър, “чуковете” няма да чакат повече
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бъдещето на Магуайър остава неясно

Ръководството на Уест Хям заедно с мениджъра на тима Дейвид Мойс е взело решение да се откаже от опитите си да привлече бранителя на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър, твърди спортният журналист Якоб Стайнберг. Според информацията “чуковете” са се изморили от чакането и са взел решение да насочат усилията си към други футболисти.

Преди близо седмица Уест Хям направи оферта за доскорошния капитан на Манчестър Юнайтед на стойност 30 милиона евро, която бе приета от ръководството на “червените дяволи”. Те обаче забавиха трансфера, за да се уверят, че ще могат да намеря заместник на Магуайър в случай, че той договори личните си условия с “чуковете”. Ерик тен Хаг избра заместникът на Магуайър да бъде бранителят на Байерн Мюнхен Бенжамен Павар, който отчаяно иска да напусне “Алианц Арена”, но този трансфер ще отнеме доста време, тъй като баварците пък не искат да продават Павар. Точно това чакане и тази неяснота около трансфера на Магуайър са изнервили Уест Хям, които са взели решение да се насочат към друг футболист.

Това обаче може и да бъде хитър ход на “чуковете”. Те може нарочно да дават сигнали, че се отказват от Магуайър, за да може ръководството на “червените дяволи” да свали цената на играча. Едва ли обаче този ход ще се окаже успешен, тъй като Манчестър Юнайтед не иска да продава Магуайър на всяка цена.