Унгария разнищи Англия на “Молиню” и ги засили към дивизия “B”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трите лъва" остават със само две точки от четири мача в Лигата на нациите

Унгария надви с категоричното 4:0 Англия в мача им от 4-ия кръг в Лигата на нациите. Унгарците изиграха безупречен мач особено пред гола, като всяка една тяхна опасна атака завърши с попадение.

Мачът на “Молню” започна отлично за маджарите, които откриха още в 16-та минута. След истинско меле в наказателното поле на Англия, Ролан Шалай се оказа най-съобразителен и матира от близко разстояние Рамсдейл.

До края на полувремето Рийс Джеймс не успя да намери съотборник с хубаво центриране в 20-та минута, а малко след това Джон Стоунс пропусна отлична възможност да стреля с глава след корнер.

След почивката гостите оформиха класическия си успех в рамките на десет минути. Първо в 70-та Мартин Адам пусна отличен пас към Шалай и той заби топката в средата на вратата за 2:0.
Унгария разнищи Англия на "Молиню" и ги засили към дивизия "B" 1
Десет минути преди края на мача Наджи отправи мощен шут, който Рамсдейл нямаше как да спаси и видя за трети път кълбото в мрежата си. Само две минути по-късно Джон Стоунс направи агонията за Англия още по-голяма, след като си изкара втори жълт картон.

В 89-та минута падна и последният гол във вратата на Англия. Наджи получи топката в наказателното поле и намери Гаждаг с подаване, което матира защитата в бяло и се стигна до четвъртия гол.

Така Англия остана на дъното в група 3 с едва две точки. Италия е пред тях с пет, шест има Германия, а Унгария изненадващо или не е лидер със седем пункта.