В Англия: Ман Юнайтед ще пробва да вземе Кевин Трап
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед иска да подпише с 32-годишния немски национален вратар

В новина на медията Daily Mirror се твърди, че Манчестър Юнайтед обмисля различни варианти за укрепване на вратарската си позиция. И германският страж Кевин Трап е един от играчите в списъка им. 32-годишният вратар може да бъде привлечен срещу сума от около 10 милиона паунда през това лято.

Трап се е доказал за клуба и страната си през годините и може да се окаже солиден трансфер за Манчестър Юнайтед. Червените дяволи ще трябва да привлекат качествен заместник на Давид де Хеа, след като договорът на испанския вратар изтече с клуба и е много вероятно да напусне “Олд Трафорд”.

Очакваше се Де Хеа да подпише нов договор с “червените дяволи”, но до споразумение между двете страни не се стигна. Все още има вероятност Манчестър Юнайтед да преподпише с испанеца и остава да видим как ще се развие ситуацията.

Междувременно Манчестър Юнайтед е свързван с вратар на Фейенорд. Джъстин Бийлоу е разглеждан като алтернатива на Андре Онана. Сега и Трап се появява на радара на Юнайтед. Опитният страж се представи добре за Айнтрахт Франкфурт през изминалия сезон и може да иска да заиграе в по-голям клуб. Преминаването в Манчестър Юнайтед ще му даде възможност да демонстрира качествата си във Висшата лига през следващия сезон.

32-годишният Трап е в разцвета на силите си и може да бъде идеалният първи избор за вратата на “червените дяволи”. Манчестър Юнайтед ще се надява да се състезава за големи трофеи през следващия сезон и ще се стреми да притисне своите градски съперници в битката за титлата във Висшата лига. На “Олд Трафорд” се нуждаят от опитен вратар, а Кевин Трап е точно такъв.