В Байерн смятат, че Кейн вече е изиграл последния си мач за Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците са сигурни в преговорите с нападателя

Директорите на Байерн Мюнхен са оптимисти за привличането на Хари Кейн. Баварците дори смятат, че нападателя вече е изиграл последния си мач за Тотнъм. Тяхната цел ще бъде да стигнат до споразумение с Тотнъм не по-късно от 6-ти август.

Кейн се превърна в емблема на Тотнъм и клуба няма никакво намерение да го продава. Той играе в състава на “белите” от дете. Малкият Хари преминава през юношеските формации на “шпорите” след което изкарва няколко сезона под наем в различни отбори, сред които са Лестър и Норич. Тези му премеждия го подготвят за футбола във Висшата лига, с който той бързо свиква. Впоследствие Кейн се превръща във футболиста с най-много голове за Тотнъм, което кара Даниел Леви да настоява за 100 милиона евро за правата му въпреки, че неговият контракт изтича само след година.

Кейн е голмайстор номер едно на националния отбор на Англия с 53 попадения в 83 срещи. Той също е и много близо до това да се превърне в голмайстор на Висшата лига за всички времена. Кейн има 213 гола, а пред него е само Алън Шиърър с 260. Нападателя на Тотнъм едва ли обаче някога ще задмине този рекорд, ако сега премине в Байерн.