В Манчестър са бесни! Дъщерята на Роналдо се снима с екип на Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Роналдо отново ядоса феновете на Манчестър Юнайтед

Мястото на португалската суперзвезда – Кристиано Роналдо, в залата на славата на Манчестър Юнайтед вече е под въпрос след като днес се появиха снимки в социалните мрежи, на които малката му дъщеря се разхожда у тях с екип на Ливърпул. Алана Мартина, както е името на момичето, е сложила тениска на мърсисайдци с инициалите “М. Салах” на гърба си, което силно подразни феновете на “червените дяволи”.

Роналдо бе уважаван от тях дълго време заради блестящия си престой в клуба докато сър Алекс Фъргюсън бе негов наставник. Тогава шотландецът превърна Роналдо от обикновен талант пристигнал от Португалия, в един от най-добрите офанзивни футболисти в света. Дуото Роналдо-Фъргюсън работеше блестящо и “червените дяволи” печелеха трофей след трофей.В един момент обаче Роналдо взе решение да премине в Реал Мадрид, които го направиха най-скъпия футболист в света по онова време. Това бе и първият път, в който той огорчи феновете на Юнайтед.

Вторият път дойде след неговото триумфално завръщане.  Тогава всички на “Олд Трафорд” се надяваха, че Роналдо ще върне трофеите в Манчестър и ще бъде същата звезда каквато е бил преди години. Тези планове обаче не се сбъднаха, защото въпреки, че Роналдо записа доста добър втори период на “Олд Трафорд” в личен план, той не успя да се сработи със съотборниците си. Това накара новият мениджър на тима – Ерик тен Хаг, да го освободи.

След повторното си напускане, Роналдо даде красноречиво интервю, което подразни феновете на Манчестър Юнайтед и много от тях задраскаха португалецът от списъците си с любими футболисти играли на “Олд Трафорд”. Това обаче изглежда не тревожи Роналдо, който явно вече също не таи топли чувства към бившия си отбор щом няма против дъщеря му да се разхожда с фланелката на най-големия съперник на “червените дяволи”.