Василев: “Дори паса за гола срещу Швейцария беше на техен играч”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Четирикратният шампион на България не очаква чудеса в срещата с Италия

Спечелилият шампионската титла на България с Етър, Левски и ЦСКА – Георги Василев, заяви, че не очаква от националния ни отбор да успее да се противопостави на Италия.

Опитният специалист направи трезва оценка на състоянието на нашите, шегувайки се, че дори асистенцията за нашия гол в мача с Швейцария е била дело на техен състезател.

“Загубата от Швейцария е сблъсък с реалността. От много време си говорим, че футболът ни е ударил дъното и след това се оказва, че сме затънали още по-дълбоко”, коментира Василев пред “България Днес”.

“В този мач почти всичко хубаво го направиха футболистите на Швейцария. В кръга на шегата може да се каже, че дори за нашия гол паса го даде играч на противника.

“Очаквам, че мачът с Италия ще бъде по-различен. „Адзурите“ са отбор, който изчаква съперника да сгреши и вероятно няма да ни пресират толкова силно, както го направиха Швейцария.

“Трудно ми е да си представя, че може да спечелим нещо от двубоя с Италия, но дано българските футболисти ме опровергаят и да зарадват народа.”