Добави коментар
Босът на "железничарите" обяви, че Илиян Стефанов повече няма да играе, независимо че има договор до 1 юли

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев обяви, че по пътя към голямата цел – завръщане в елитния ешелон, “железничарите” ще трябва да изиграят 14 тежки финала.

Бившият халф разкри още, че е стартиран проект за изграждане на осветление, което трябва да е готово през лятото и да позволи на тима да домакинства в Първа лига на собствения си стадион.

“Чака ни много труден сезон и ако някой си мисли, че е лесно във Втора лига, жестоко се лъже,” коментира Василев. “Чакат ни 14 мача и 14 финала. Няма какво да се заблуждаваме. Направили сме една голяма крачка и трябва да направим още една, за да се върне Локомотив там, където трябва да бъде – в efbet Лига.

“Искам да благодаря на всички, които си тръгнаха, но не искам да има в отбора хора, които се сърдят, че не играят, а не показват нужните качества, които ги имаха в интерес на истината. Може би не е тяхното място.

“Новите момчета? Знаете ги – Божидар Митрев, Деян Иванов, Томи Павлов и взехме едно младо момче Георги Бабалиев с цел развитие и че трябва да играят двама юноши. На 9-и чакаме Белоко от Германия. Той е с конгоански произход.

“На 13-и ще се върне Ферари от Бразилия. На нашия пазар няма нужните футболисти. Както виждате, едни и същи футболисти се въртят навсякъде, отдолу нищо не расте, което не е добре.

“Илиян Стефанов? От 1 юли не е наш футболист. Дотогава ще тренира тук и няма да получава шанс да играе”, заяви още той. “Ако влезем, се надявам да играем на стадион “Локомотив”. От вчера се прави работен проект за осветление. Ако всичко мине добре, да имаме до края на лятото осветление.

“Това е за нашите фенове, знаете, че имаме много запалянковци. Някои ги подценяват, но на мача с Миньор имахме около 3500-4000 фена, които много малко отбори в “А” група ги имат. Когато аз играех, имаше между 10 и 15 хиляди средно на мач. Имаме фенове, но те искат нашите футболисти да показват игра, да дават сърцето и душата си за клуба.

“Отникъде няма помощ. Ходих в Кения и Египет за инвеститор, но за съжаление не можахме да намерим нищо. Локомотив не е този Локомотив, който беше. Една стара машина иска много време за възстановяване.”

Добави коментар
Гласувай: