google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Собственикът на Локомотив смята за напълно излишно да се създава напрежение от една загуба

Собственикът на устремилия се към Първа лига Локомотив (София) – Иван Василев, категорично опроверха слуховете за раздяла с наставника Иван Колев след загубата с 1:0 при гостуването на Миньор Перник в четвъртък.

Нещо повече, бившият халф на столичните “железничари” изрази пълната си подкрепа за старши-треньора, както и очаквания, че още в утрешния мач с Добруджа Локо ще се завърне на пътя на победата.

“Няма нищо вярно в информацията за смяна на треньора, не зная откъде излиза такова нещо,” заяви Василев. “Не зная как и защо се появяват подобни слухове и кой ги пуска. Мач като мач. Нормално е понякога да загубим, но това не значи, че сме се отказали от целта и от треньора.

“На три точки сме зад Пирин Благоевград, какъв е проблемът, не мога да разбера. Има и такива моменти. Спортист Своге спечелиха служебно 3:0, но и ние имаме да печелим така. Още толкова много мачове предстоят до края.

“Да, момчетата играха слабо и съм разочарован, което е напълно нормално, защото това не е тяхното лице. Има си треньори, които ще направят нужния анализ и срещу Добруджа да си измият срама.

“Обикновено ние така падаме – играем, а другите ни вкарват без положения. Няма проблеми при нас. Нещо сте се объркали. Какво мислите, нашите привърженици също са разочаровани, не само аз, и то от поведението на играчите. Защото пак казвам, това не е тяхното лице.”