Василев с пълна подкрепа за Иван Колев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Собственикът на Локомотив смята за напълно излишно да се създава напрежение от една загуба

Собственикът на устремилия се към Първа лига Локомотив (София) – Иван Василев, категорично опроверха слуховете за раздяла с наставника Иван Колев след загубата с 1:0 при гостуването на Миньор Перник в четвъртък.

Нещо повече, бившият халф на столичните “железничари” изрази пълната си подкрепа за старши-треньора, както и очаквания, че още в утрешния мач с Добруджа Локо ще се завърне на пътя на победата.

“Няма нищо вярно в информацията за смяна на треньора, не зная откъде излиза такова нещо,” заяви Василев. “Не зная как и защо се появяват подобни слухове и кой ги пуска. Мач като мач. Нормално е понякога да загубим, но това не значи, че сме се отказали от целта и от треньора.

“На три точки сме зад Пирин Благоевград, какъв е проблемът, не мога да разбера. Има и такива моменти. Спортист Своге спечелиха служебно 3:0, но и ние имаме да печелим така. Още толкова много мачове предстоят до края.

“Да, момчетата играха слабо и съм разочарован, което е напълно нормално, защото това не е тяхното лице. Има си треньори, които ще направят нужния анализ и срещу Добруджа да си измият срама.

“Обикновено ние така падаме – играем, а другите ни вкарват без положения. Няма проблеми при нас. Нещо сте се объркали. Какво мислите, нашите привърженици също са разочаровани, не само аз, и то от поведението на играчите. Защото пак казвам, това не е тяхното лице.”