Венци: “Гибралтар? Без глупости, самолетите им кацат на шосето”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стефанов с топли думи за починалия бивш президент на БФС Христо Данов

Президентът на Славия Венци Стефанов се изказа доста остро за “несериозната” проверка на националния ни отбор с Гибралтар.

“Този мач с Гибралтар даже не го и гледах,” разкри Стефанов. “Какъв беше този мач? Несериозен. По-добре да бяхме играли с Куртово Конаре. Гибралтар… Самолетите им кацат на шосето. Стига глупости!”

Силният човек в Славия се изказа ласкаво за починалия тази седмица бивш президент на БФС Христо Данов.

“Бях в много добри отношения с Христо Данов,” коментира Стефанов. “Един етичен, възпитан човек. Дано сега е някъде на по-добро място и царство му небесно! В Ботев (Пловдив).

“Христо докара големи имена, търсеха се бързи успехи, и аз съм допускал тази грешка в началото. Много хора оставиха пари във футбола, но не оставиха следа – свършват парите, разпада се отборът, разбягват се играчите, всичко е забрава. През годините сме говорили с Христо, бяхме приятели.

“При него постигнахме най-големия успех в българския футбол, но този успех е резултат от работата и политиката на държавата преди 1990 година.

“После, когато държавата се оттегли, отидохме от втора в трета урна, после в четвърна урна, накрая може да стигнем до Гибралтар.”