google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ясен Петров има потенциал, нека видим националният отбор при него", споделя президентът на Славия

Босът на Славия и член на изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Венцеслав Стефанов направи коментар за очакванията си от новия старши-треньор на националния отбор по футбол Ясен Петров. Той сподели, че новият селекционер има потенциал и да минат два мача, за да правим оценки. Стефанов отново „захапа“ Божидар Краев, който не получи повиквателна за предстоящите световни квалификации.

„Божидар Краев ми се вижда едно нахално момче, на всичко отгоре – средняк. Ако е много добър, ще играе в клуба си. Добре че там е по-топло времето, иначе щеше да хване дискова херния“, каза още Стефанов.

„Нека видим националния отбор под ръководството на Ясен Петров в един-два мача и тогава да правим изводи. Смятам, че този човек има потенциал. Да какво ще стане. Чували сте приказката, че всеки редник носи в мешката си маршалски жезъл. Българите сме царе на отрицанието! Ако има как, ще оплюем всички“, заяви Венци Стефанов през Спортал.

„Сърбите са доста различни от нас, те са шовинисти, държат на приятелството. Колкото сърби са били в Славия, не съм чул някой от тях да каже за друг сърбин, че е лош играч . Само викат: „Кой? Този ли? Ооо, супер! Супер! Първа лига“. Много е верен вицът, че до българския казан в Ада няма дявол, защото който тръгне да излиза от казана, другите го хващат за краката и го дърпат надолу. Да дадем време на Ясен Петров“, заяви босът на Славия.