google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стелиян Добрев също вече е част от Славия, двама ще минат пробен период

Президентът на Славия Венци Стефанов обяви, че е стигнал до споразумение за привличането на халфа Петър Вуцов от Черно море и той ще се включи в подготовката на Белите за пролетния полусезон.

Петър Вуцов, който за последно игра под наем в Пирин (Благоевград) става втория син на бившия играч и треньор на Славия Вили Вуцов, който става част на тима от “Овча купел”.

В състава на руския специалист е и вратарят Светослав Вуцов.

Славия ще плати за правата на Петър Вуцов, който записа два мача за Пирин през есенния полусезон, сумата от 20 хиляди лева. Играчът е вече в София и утре ще направи първа тренировка с тима.

Стефанов потвърди също така за трансфера на юношеския национал Стелиян Добрев от Етър, както и че на проби в Славия са Александър Станисавлевич и казахстански играч.

“Петър днес идва в Славия и ще играе при нас,” коментира Стефанов. “Освен него привлякохме Ерол Дост, Стелиян Добрев, както и Костадин Велков, който се връща от Германия.

“Има и други новини. Двама ще изкарат проби в отбора. Единият е казахстанец, другият е носил екипа на Славия преди две години –  Александър Станисавлевич. Нека треньорите ги видят и преценят формата им. Бъдат ли одобрени, ще подпишем и с тях.”