Венци Стефанов: “Тояга за това опашле Краев”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Президентът на Славия Венци Стефанов реагира яростно на думите на нападателя на българския национален отбор Божидар Краев.

Екстравагантният играч на датския Мидтиланд заяви, че “цяла България трябва да се гордее, че той е представител на страната в Шампионска лига”, но босът на Белите се нареди в безкрайно дългата редица футболни хора, които не останаха впечатлени от самохвалството на бившия футболист на Левски.

“Не се ли гордеете, че с едно с опашле ще играе в Шампионска лига? И аз не се гордея,” възкликна Стефанов. “Такова недоразумение, било готово за лидер преди известно време, сега трябва да се гордеем. И това го чухме от него, от едно овне.

“За такива една тояга, за да му дойде акъла в главата. С такива футболисти нищо не може да се постигне. Те са самовлюбени в себе си. А другите явно не стават.

“Представяте ли си колко се е самозабравило това момче с опашка като петле. Това същото специалистче каза, че сме много уморени, тъй като играем през три дни..”

Стефанов коментира и работата на селекционера на националния тим Георги Дерменджиев.

“Преди известно време разговарях с Дерменджиев приятелски,” разкри той. “Казах му да има предвид, че едно е да е треньор на клуб с много пари и възможности, друго е да пресееш от многото футболисти и да извадиш това, което може да стане.

“Лесно е да бъдеш треньор за футболисти купени за 10-20 милиона. Изкарай ги отдолу. Треньорите трябва да са особено взискателни.

“Аз мисля, че час по-скоро да започнем да работим от нулата. Ние не сме Франция, нито Испания, нито Англия. Французите реконструираха изцяло своя футбол, след като 93-ата година отпаднаха от нас.  Ако се работи правилно и методично, може да има промяна и тя да бъде за добро.”