Венци Стефанов: “Уважавам Митко Илиев, добър футболист е, но…”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на Славия заяви, че Тодор Неделев вече е можел да спечели наградата няколко пъти

Президентът на Славия Венци Стефанов не е убеден, че Димитър Илиев е заслужавал да спечели приза “Футболист на годината” за втори пореден път.

Босът на Белите заяви, че годината е била много слаба за българския футбол и е нямало изявен фаворит, но въпреки това не скри предпочитанията си за халфа на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев.

Според Стефанов полузащитникът на Канарчетата вече е можел да спечели наградата няколко пъти

“При тази ялова година и слаб национален отбор е нормално да нямаме изявен фаворит за “Футболист на България”,” заяви Стефанов. “Всеки можеше да стане номер 1 за 2020 година.

“Не че имам нещо против Димитър Илиев, категорично не. Уважавам го момчето, добър футболист е, избрали са го. Аз не вярвам да е имало някакви задкулисни игри.

“Ако Неделев беше малко по-сериозен и с по-малко контузии, можеше не един, а няколко пъти да стане номер 1 на България. Това момче притежава изключителни качества, но…”

Стефанов не скри възхищението си от работата на наставника на Арда Николай Киров, който беше обявен за Треньор на годината.

“Единствено съм доволен от избора за треньор на годината. Напълно заслужено спечели Николай Киров, когото много уважавам и ценя.”