Веселин Великов е амбициран да вкара Етър в елита
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще гоним шансовете си за влизане в Първа лига до последно", категоричен е младият специалист.

Претендентът за влизане в Първа лига – Етър, посреща Добруджа в събота от 16:45 часа на стадион “Ивайло”, като ще преследва задължителни три точки и ще се надява на грешна стъпка на Хебър Пазарджик.

Ако това се случи и “виолетовите” в същия момент си вземат мача, то възпитаниците на Веселин Великов може да си осигурят и директна промоция за професионалния елит.

Срещата пропуска ветеранът Даниел Младенов, който е с травма на коляното, а полузащитникът Яни Пехливанов до последно ще бъде под въпрос поради контузията, получена в предишния мач срещу Литекс в Ловеч.

За Етър в игра обаче се завръща опитният атакуващ полузащитник Цветомир Тодоров.

Билетите са на цена 6 лв. и по 4 лв. за ученици и пенсионери и по традиция ще бъдат пуснати в продажба утре първо във фен магазина, а после и на касите пред стадиона. От Етър призовават феновете да дойдат и подкрепят отбора във важния за крайната цел двубой, написаха от клуба на своя официален сайт.

“Излизаме за победа срещу Добруджа и ще чакаме изхода на мача в Симитли между Септември и Хебър. Ще гоним шансовете си за влизане в елита до последно! Ако можем – директно, а ако се наложи – през баража. Ще направим всичко възможно Етър да се завърне в Първа лига”, заяви Веселин Великов.