Волфсбург се подсили с датски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Йоаким Меле бе официално представен от новия си клуб

Датският национал Йоаким Меле бе официално представен като нов играч на Волфсбург. Немският тим плати за него едва 12 милиона евро на бившия му клуб – Аталанта, което е доста ниска цена предвид качествата на футболиста.

Меле може да играе еднакво добре както като ляв, така и като десен краен бранител. Той също може да бъде използван в ролята на обърнат бек или в стандартната за позицията роля, в която просто помага на крилото в атака и пази неговият гръб във фаза защита. Именно способността на Меле да играе на повече от една позиция го прави толкова ценен за всеки отбор. Той е изключително интелигентен играч, на когото едва ли ще му отнеме много време да се адаптира към Бундеслигата.

След като Волфбург вече приключи сделката за Меле, “зелено-белите” ще се насочат към следващата си цел, която е хърватския национал Ловро Майер. Неговият тим – Рен, иска за услугите му 30 милиона евро, които обаче са твърде много за Волфсбург. Преговорите между двете страни ще продължат през следващите дни, но едва ли немският тим ще повиши значително офертата си.