Янтра слага край на черната серия в Русе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Янтра ще търси край на негативната серия с успех в двубоя от предварителния кръг в турнира за Купата на България с Дунав, който ще се играе тази вечер на Градския стадион в Русе.

Наставникът на Янтра Стоян Ацаров обаче ще трябва да сглобява стартовата си единайсеторка без някои от основните си единици.

Вчера от клуба обявиха, че капитанът Пламен Кожухаров и Тони Иванов няма да намерят място в групата за мача в дунавския град заради здравословни проблеми.

Травмата в ходилото на Кожухаров се е усложнила след мача със Септември (Симитли) през уикенда и нападателят ще се нубдае от почивка. Иванов пък все още се възстановява от травма в адукторите.

Петър Казаков също не може да бъде използван, тъй като е наказан за една среща заради натрупани жълти картони.

От Янтра обявиха също, че участието в мача с Дунав на опитния Костадин Гаджалов също не е сигурно, тъй като бранителят се оплаква от лека травма.

Габровци започнаха силно новия сезон, но след това инкасираха четири поредни загуби, като в последните си три мача отборът не успя да отебележи гол.

Тяхното положение във Втора лига ще се утежни още повече, тъй като ще загубят спечелените три точки в мача с Витоша. В началото на седмицата тимът от Бистрица обяви, че напуска първенството.

Ето и групата на Стоян Ацаров за днешния мач, който започва в 18.30 часа:

Вратари: Николай Георгиев, Иван Гошев

Защитници: Мартин Ангелов, Костадин Гаджалов, Константин Иванов, Ивайло Тодоров, Ивайло Григоров, Христо Митев, Илиян Попов, Иво Георгиев

Полузащитници и нападатели: Стоян Иванов, Ивайло Иванов, Християн Кожухаров, Искрен Писаров, Владислав Мисяк, Атанас Стоименов, Емил Колев.