Ювентус няма да привлече звезда на Сасуоло и това лято
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Доменико Берарди отново се размина с трансфер на "Алианц Стейдиъм"

Крилото на Сасуоло и националния отбор на Италия Доменико Берарди няма да се присъедини към Ювентус през настоящия трансферен прозорец, заяви изъпънителния директор на “зелено-черните” – Карневали. Тимът бе готов да се раздели със звездата си, но на по-ранен етап от трансферния прозорец, тъй като в момента шансовете им да намерят негов качествен заместник са доста малки.

“Доменико Берарди ще остане. Той няма да се присъедини към Ювентус – вече е твърде късно. Нямаше финално споразумение за цената с Ювентус – той ще остане тук с нас”, каза Карневали пред DAZN.

Берарди е футболист, който Юве се опитва да привлече от доста време насам. Винаги обаче по една или друга причина трансферът му пропада. Той бе желан още преди три лета от “бианконерите”, но тогава те предпочетоха Федерико Киеза. През последните два летни трансферни прозореца пък те нямаха на разположение достатъчно средства да платят на Сасуоло исканата цена. Изглежда случая с Берарди това лято е същият.

29 – годишното крило е оценявано на едва 18 милиона евро от престижната платформа Transfermarkt, но най-вероятно Сасуоло ще иска за него двойно или дори тройно по-голяма сума. Причината за това е огромното значение, което той има за тима, а и договорът му, който изтича чак през лятото на 2027 година.