Ювентус стигна само до точка в домакинството на Болоня
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Душан Влахович се разписа във втори пореден двубой за "старата госпожа"

Отборите на Ювентус и Болоня завършиха наравно 1:1 в двубой от втория кръг на италианската Серия А. Люис Фъргюсън бе извел гостите напред в резултата преди почивката, а в заключителните минути Душан Влахович донесе точка на “бианконерите”.

Масимилиано Алегри не изневери на формацията 3-5-2, като на върха на атаката на домакините отново действаха Федерико Киеза и Душан Влахович, които се разписаха в миналия кръг при успеха с 3:0 над Удинезе. Ювентус обаче не игра на същото високо ниво и не успя да стигне до нови три точки в Серия А.

Домакините бяха шокирани в 24-ата минута, когато халфът Люис Фъргюсън откри резултата. До края на полувремето Ювентус така и не успя да намери отговор и се прибра на почивка с изоставане от едно попадение.

През второто полувреме “старата госпожа” се представи по-добре. В 52-рата минута попадение на Влахович бе отменено поради засада. Малко след това Фаджоли направи пропуск за “бианконерите”.

В 80-ата минута Ювентус изравни чрез Душан Влахович. Младокът Айлинг-Джуниър направи отлично центриране и Влахович засече с глава, пращайки топката неспасяемо в ъгъла на вратата – 1:1.

До края на двубоя на “Алианц Стейдиъм”, включително и в 7-минутното добавено време, ново попадение не падна и двата тима поделиха по една точка.