За историята: Локо (ГО) и Етър с един и същ спонсор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Само преди дни HMI обяви за партньорство и с Етър

HMI – най-големият производител на професионални средства за хигиена и дезинфекция в България, беше представен като спонсор на втородивизионния Локомотив (Горна Оряховица).

Любопитното в случая е, че само преди дни мощната компания стана основен спомоществувател и на яростния регионален съперник – Етър.

За историята: Локо (ГО) и Етър с един и същ спонсор 1

Договорът за подкрепа на Локо бе подписан от един от собствениците на дружеството – Виктор Азманов, който е и съветник в горнооряховския Общински съвет.

„Само преди няколко дни HMI стана основен спонсор на „Етър” и оттогава отборът е във възход,” коментира председателят на Общинския съвет в Горна Оряховица Димитър Николов.

“Надявам се това да е добър знак и за нашия Локомотив. В момента много клубове с немалки успехи изпитват затруднения да завършат първенството в професионалните групи.

“Локомотив все пак оцелява. Нашият клуб има огромни традиции, това е единственият отбор, който не е претърпял никакви трансформации и е запазил автентичния си облик през годините.

“Радвам се, че успешна фирма като HMI оценява това и е готова да помогне в този момент. Общинското ръководство няма да абдикира от грижата си за футбола, колкото и да са ни ограничени възможностите в момента.

“Имаме клуб емблема на футбола в Северна България, даваме път на младите и разчитаме, че ще дойде време, когато тази политика ще даде своите плодове.”

В момента Локо (Горна Оряховица) заема 14-а позиция във временното класиране на Втора лига с 11 точки, с две над зоната на изпадащите.

В събота момчетата на Георги Иванов приемат седмия в таблицата Септември (София) в последния есенен кръг на първенството. Двубоят започва в 14.00 часа.