Заги дебютира с ЦСКА срещу Рома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двубоят на "Олимпико" е този четвъртък от 22:00 часа

Соченият за фаворит за треньорския пост в ЦСКА Златомир Загорич може да направи своя дебют начело на тима при гостува­нето на “Олимпико” на Рома, в мач от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят е в четвъртък от 22:00 часа.

Така “армейците” ще станат четвър­тият отбор, който сръбският специалист ще води в кариерата си. Именно след загубата от ЦСКА с 0:1 през август той напусна Славия, където работи в продълже­ние на три години и полови­на. С него “белите” спечелиха бронзо­вите медали миналия сезон, а през 2018-а взе купата след победа над Левски във фина­ла. Преди това на два пъти бе начело на Войводина Нови Сад (2012 и 2015), а между тях бе наставник на Литекс. Ра­ботил е с Гриша Ганчев в Ло­веч и като футболист, като става шампион на два пъти 1998 и 1999-а. При оранжеви­те е бил и асистент на Люпко Петрович.

49-годишният Златомир Загорчич ще направи поне ед­на промяна в настоящия щаб от помощник-треньори в ЦСКА, информира “Тема Спорт”. Най-вероятно ще бъде освободен, доведеният от Стамен Белчев Владислав Януш, а на негово място ще бъде привлечен друг човек, посочен от Заги.