Вдъхновен Загорец взе скалпа и на Спартак (Пловдив)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Напорист Загорец записа седма победа от началото на сезона, разгромявайки Спартак (Пловдив) с 4:1 в среща от осмия кръг на Югоизточната Трета лига.

Вдъхновен Загорец взе скалпа и на Спартак (Пловдив) 1

Новозагорци, които и днес бяха окуражавани от многобрoйните си емоционални привърженици, продължават да оглавяват временното подреждане с 22 точки.

На втора позиция с 19 точки е Черноморец (Бургас), който днес записа категорична победа с 4:0 над Верея (Стара Загора). Трети е Атлетик с 18, но и с мач по-малко. Тимът от Куклен утре гостува на Левски (Карлово).

Вдъхновен Загорец взе скалпа и на Спартак (Пловдив) 2

Непознаващият вкуса на поражението Загорец откри резултата след гол-шедьовър на бившия нападател на ЦСКА и националния отбор на България Иван Стоянов преди почивката.

Ветеранът оплете топката в мрежата на пловдивчани след брилянтно изпълнен пряк свободен удар.

След почивката дойдоха минутите и на Пламен Иванов. Най-напред той дублира аванса на домакините с находчива добавка, след като стражът на гостите Александър Витанов успя да отбие коварен шут на Георги Йорданов.

Вдъхновен Загорец взе скалпа и на Спартак (Пловдив) 3

Спартак върна едно попадение, възползвайки от разсеяно отиграване в отбрана, но дейният Иванов изправи публиката на крака, правейки резултата 3:1 след изящен индивидуален рейд.

Точка в спора сложи капитанът Стоянов, за когото това бе четвърто попадение след трансфера в тима от Нова Загора.

В следващия кръг Загорец гостува на традиционно коравия домакин Розова Долина в Казанлък.