Заха: Щастлив съм, че отбелязах
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаме вяра, защото всеки в отбора знае какво правим помежду си от тренировките заедно- виждаш таланта. Просто трябва да запазим хладнокръвие и възможностите ни ще се проявят в крайна сметка."

Нападателят на Галатасарай Уилфрид Заха бе изключително щастлив от попадението си при дебюта си в Шампионската лига.

„Невероятна вечер за отбора. Дойдохме тук, за да спечелим и да покажем, че сме издръжливи и успяхме да го постигнем. Всеки знае за качествата, който притежава Манчестър Юнайтед. Те са добър отбор и ни пресираха по целия терен. Основното нещо беше да запазим главите си вдигнати и знаехме, че шансовете ще дойдат и те очевидно дойдоха.

Имаме вяра, защото всеки в отбора знае какво правим помежду си от тренировките заедно- виждаш таланта. Просто трябва да запазим хладнокръвие и възможностите ни ще се проявят в крайна сметка.

Не само, че беше на Олд Трафорд, но очевидно това е първият ми гол в Шампионската лига. Шампионската лига е мястото, където мечтаех да играя с най-добрите играчи и се радвам, че успях да отбележа, за да ни помогна да спечелим. Опитваме се да спечелим всеки мач – такъв е манталитетът, но тази победата е голямо послание“, заяви Уилфрид Заха.