Добави коментар
"Локомотив Пловдив в повечето си мачове създават ситуации, днес лично аз не ги видях на терена"

Капитанът на ЦСКА Петър Занев заяви след нулевото равенство с Локомотив Пловдив, че не е впечатлен от играта на „черно-белите“, които според него на моменти са показали футбол, характерен за изпадащите отбори.

„Опитахме се да спечелим, но ни липсваше последният пас. Развивахме добре атаките си, но не можехме да намерим верния път към вратата им. Като поведение и характер мисля, че доминирахме. Те нямаха удар към вратата, направиха само една случайна контраатака. Имаше моменти, в които играта се накъсваше много. Явно има нови правила от ФИФА и някой като викне „Ох“, да се даде фаул. Не знам защо така. 55 фаула“, заяви Занев.

„Локомотив игра плътно с петима защитници, двама опорни халфа, седем човека постоянно бяха пред техния пенал. Не намерихме верния път, но за да се случи това, трябва 90 минути постоянно да поставяш под напрежение. Може би не намерихме верния път.“

„Локомотив Пловдив в повечето си мачове създават ситуации, днес лично аз не ги видях на терена. Вие видяхте ли ги? Имаха ли атака? По едно време имах чувството, че играем с изпадащ. Нали се борят за шампиони? Вината е наша“, допълни капитанът на „червените“.

Добави коментар
Гласувай: