Заплатата на Влахович предизвиква напрежение в съблекалнята на Юве
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Възнагражданието на сърбина предизивиква напрежение в Ювентус

Сръбският национал Душан Влахович стартира силно сезона, след като вкара четири попадения за Ювентус в първите четири кръга на Серия А. Изминалата кампания бе трудна за сърбина, тъй като таранът имаше постоянни проблеми с контузии, а когато бе на терена рядко бележеше попадения.

Въпреки че Влахович също започна добре миналия сезон и вкара четири гола в първите четири кръга, но не впечатли до края на кампанията. В Юве се надяват това да не се повтори и да наниже над 20 гола в лигата този сезон.

В момента Влахович заработва около 9 милиона евро чисто, като заплатата му ще продължи да расте и през последната година от договора ще достигне 12 млн. И това разтърси съблекалнята на италианския гранд. Тази информация предизвика известна ревност сред останалите играчи на “бианконерите”, голяма част от които през миналия сезон имаха по-силни игри от Влахович.

Спортният директор Кристиано Джунтоли смята да удължи контракта на Влахович до 2028 г., но с намаление на заплатата. Разбира се, в такъв случай преговорите ще са трудни. Агентите на футболиста ще искат отново високо възнаграждение, особено ако  Душан Влахович не спре да бележи през кампанията Серия А 2023/24.